HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

De flesta bostadsbolag säger ja till alkohol

Södermanland Alla kommunala bostadsbolag i Mälardalen säger nej till sprit. Men öl eller vin kan gå bra ibland. Det visar Hem & Hyras granskning av bolagens representation.

Hem & Hyra har frågat de kommunala bostadsföretagen i Mälardalen om deras kostnader för representation till anställda och affärskontakter. Störst representationskonto har Uppsalahem. Minst har Arbogabostäder.

I fråga om policy för om och när alkohol får serveras är merparten av de 25 bolagen tämligen ense – starksprit ska inte förekomma över huvud taget men öl eller vin kan serveras i begränsad mängd i undantagsfall. De flesta bolagen anger den begränsade mängden till ett glas öl eller vin, men undantag finns. Uppsalahem tillåter två glas vin i samband med middag.

Annons
Läs ocksåUppsalahems hyror klara efter strandning

Hebygårdar bjuder sin personal på julmiddag varje år och då ingår två glas vin.

Sex bolag uppger att de inte bjuder på alkohol under några omständigheter: Strängnäs Bostads AB, Östhammarshem, Flens Bostads AB, Håbohus, Vingåkershem, Arbogabostäder och Hyresbostäder Tillberga.  

Annons
Läs också Knuffade och skrek åt sina grannar – kvinna blir uppsagd för andra gången av Uppsalahem Förhandlingarna har kört fast: Retroaktiva höjningar för 35 000 hyresgäster Systrarna har skulder – räddas av att bo tillsammans Lisa ville inte bo granne med vägglöss – blev av med tio års köpoäng

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.