HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Fastigheter i Fagersta tvångsförvaltas

Västerås Fyra fastigheter i Fagersta som riskerade bli utan värme kommer att tvångsförvaltas. Det beslutade hyresnämnden i Västerås idag.

Fastighetsägarna Mellansverige AB tar över som förvaltare av husen som ligger på Norbergsvägen i utkanten av Fagersta. För drygt en vecka sedan riskerade de cirka 20 hyresgästerna att bli utan värme, eftersom hyresvärden, bolaget Hesteba AB, inte betalt räkningarna till elbolaget. Men nu kan de boende alltså andas ut, värmen kommer inte att stängas av.
Beslutet om tvångsförvaltning är interimistiskt, det vill säga tillfälligt. Ett nytt sammanträde i frågan kommer att hållas vid ett senare tillfälle.

Hesteba drivs av en man som är bosatt i Storfors i Värmland. Enligt uppgift har han hamnat i ekonomiska svårigheter som han haft svårt att ta sig ur.

Läs ocksåTvångsförvalning för trakasserier och brister i fastigheten
Det här är en artikel från Hem & Hyras Svarta listan som uppdateras löpande. Se hela listan här.
Det här är en artikel från Hem & Hyras Svarta listan som uppdateras löpande. Se hela listan här.

Läs också Svartlistad värd vägrade släppa in tvångsförvaltaren  Barnfamiljer saknar både värme och varmvatten Kfast går med i Fastighetsägarna – en av få allmännyttor Experten: Tveksamt att konceptrenovera 50 år gamla hus

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.