HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Fest för dem som värvat flest

Nyheter ​1 000-klubben har mötts igen. De av Hyresgästföreningens värvare som fick med sig över 1 000 betalande medlemmar i fjol firade på torsdagen med musselsoppa, laxkotletter och vaniljparfait, tillagad av mästervärvarna själva.
Mats Panther och Ulf Nilsson Elledil från Region Norra Skåne slevar upp parfait i portionsformar. Båda har ett förflutet som kockar, men sedan många år är de värvare för Hyresgästföreningen. Effektiva sådana.
– Och det fortsätter på den vägen. Just nu går det kanonbra i Norra Skåne, säger Ulf Nilsson Elledil, som vann ligan med 1 982 nyvärvade medlemmar i fjol.
Värvarna arbetar på provision och får betalt för varje ny, betalande medlem de får in till Hyresgästföreningen. De knackar dörr hos alla som inte är medlemmar och återkommer i regel ett par gånger om året till varje bostadsområde.
Ulf Nilsson Elledil och Mats Panther tror att den lyckade värvningen i Norra Skåne delvis beror på hur de organiserat sig. Värvarna arbetar i team, hjälper och uppmuntrar varandra – och byter hela tiden område.
– Om man går i samma område hela tiden blir det så tråkigt och risken finns att man plockar russinen ur kakan – man går dit, där man vet att det är lätt att värva, och ger upp där det är svårt. Men vi går hela tiden till nya områden och har inga förutfattade meningar, säger Mats Panther.

Läs också Det lönar sig att ta hjälp av Hyresgästföreningen Förbundschefen kandiderar till Stockholms läns landsting Fick 30 år gammalt kylskåp – läckte ut över köksgolvet Hiphop-bussen ska hjälpa unga att tro på sig själva och framtiden Nytt investeringsstöd fokuserar på studenter och socialt utsatta

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.