Annons

Fest för dem som värvat flest

Nyheter ​1 000-klubben har mötts igen. De av Hyresgästföreningens värvare som fick med sig över 1 000 betalande medlemmar i fjol firade på torsdagen med musselsoppa, laxkotletter och vaniljparfait, tillagad av mästervärvarna själva.
Mats Panther och Ulf Nilsson Elledil från Region Norra Skåne slevar upp parfait i portionsformar. Båda har ett förflutet som kockar, men sedan många år är de värvare för Hyresgästföreningen. Effektiva sådana.
– Och det fortsätter på den vägen. Just nu går det kanonbra i Norra Skåne, säger Ulf Nilsson Elledil, som vann ligan med 1 982 nyvärvade medlemmar i fjol.
Värvarna arbetar på provision och får betalt för varje ny, betalande medlem de får in till Hyresgästföreningen. De knackar dörr hos alla som inte är medlemmar och återkommer i regel ett par gånger om året till varje bostadsområde.
Ulf Nilsson Elledil och Mats Panther tror att den lyckade värvningen i Norra Skåne delvis beror på hur de organiserat sig. Värvarna arbetar i team, hjälper och uppmuntrar varandra – och byter hela tiden område.
– Om man går i samma område hela tiden blir det så tråkigt och risken finns att man plockar russinen ur kakan – man går dit, där man vet att det är lätt att värva, och ger upp där det är svårt. Men vi går hela tiden till nya områden och har inga förutfattade meningar, säger Mats Panther.

Annons
Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö Så renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.