HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ny vd för bostadsförmedlingen

Stockholm Lena Daag ersätter Per Anders Hedkvist och blir ny vd för Stockholms stads bostadsförmedling. Hon kommer närmast från posten som vd för USK – Stockholms stads utrednings- och statistikkontor.

– Det är en spännande utmaning att få arbeta med bostadsmarknaden i Stockholm. Min förhoppning är att jag kommer få god nytta av tidigare erfarenheter och mitt kontaktnät inom fastighetsbranschen, säger Lena Daag, i ett pressmeddelande.

Lena Daag har tidigare arbetat hos Familjebostäder och innan dess på SEB:s fastighetsbolag Arsenalen. Hon är jurist i grunden och sitter även i styrelserna för fastighetsbolaget Willhem AB och pensionsbolaget St Erik Liv.

Läs ocksåNyseparerade Piotr nekades lägenhet – så svarar Einar Mattssons vdMagnus Molin vd Einar Mattsson
Läs också Ensamstående Lisa nekades lägenhet – så svarar Bostadsförmedlingens vd Värd säger nej till ensamstående Lisa – ”lägenheten avsedd för två vuxna och två barn” Dubbelt så dyrt söka lägenhet i Kungsbacka som i Göteborg Rekordsiffror för bostadsförmedlingen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.