Annons

Samson prisades i Tranås

Tranås Under fredagens Tranåsgala fick hyresvärden Samson Fastigheter priset som årets fastighetsägare 2016. Tranåsbostäder blev utan miljöpris, vilket de var nominerade för.

Tranås tidning berättar om Tranåsgalan och alla pristagare. I år fick ett familjeföretag med 21 hyresrätter i centrala Tranås, priset som årets fastighetsägare.

Juryns motivering lyder: ”Samson Fastigheter är ett familjeägt bostadsföretag som startades 1988. Målsättningen för bolaget har varit och är att erbjuda hög standard för ett trivsamt boende. Man utmärker sig i detta fall på bästa sätt och vårdar både sina kunder och fastigheter på ett föredömligt vis. Drivkraften att fortsätta utveckla sina fastigheter och bolaget är något som utmärker årets fastighetsägare.”

Annons
ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

Även Tranåsbostäder var på gång att få pris. Det kommunala bostadsbolaget var nominerat till Tranås Energis miljöpris, men fick nöja sig med att glädjas åt nomineringen. Priset gick till Brehmers Industrilack.

Annons
Läs också Emma bor i prisat hus: ”Härligt att det kan byggas nåt som sticker ut” Hem & Hyra-redaktörer prisas för modig bevakning av viktigt område Angelica får inte vara medlem - utesluts efter konflikt om hyror Dubbelt upp i utmärkelser för Västerviks bostads – på en och samma vecka Bråk och blod i trapphuset - nu tvingas hyresgästen flytta

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.