Annons

Vd för Strömsunds Hyresbostäder slutar

Strömsund Rolf Nilsson hoppar av sitt uppdrag och redan 1 mars tar Stefan Jönsson över vd-stolen. Han kommer närmast från Krokomsbostäder.

Strömsunds Hyresbostäder AB har rekryterat Stefan Jönsson till ny vd. Han kommer närmast från en tjänst hos Krokomsbostäder där han arbetat som fastighetschef.

Han tillträder tjänsten redan om ett par veckor, 1 mars 2016.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Det känns väldigt spännande, inspirerande och roligt att ha fått förtroendet att som vd leda Strömsunds Hyresbostäder AB. Jag känner bolaget sedan många år och ser framtidens behov av nybyggnationer och anpassning av befintliga fastigheter som en stor utmaning, säger Stefan Jönsson, tillträdande vd, i ett inlägg på Strömsunds Hyresbostäders hemsida.

Annons

Nuvarande vd Rolf Nilsson säger att det varit intensiva och utmanande år tillsammans med en duktig personal och trevliga hyresgäster.

– Det känns som vi har hunnit med otroligt mycket under mina år. Vi har gått från en situation med många tomma lägenheter, till bostadskö och nybyggnation. Vi har också utvecklats ekonomiskt till ett friskt och starkt bolag som har muskler att ta sig an framtiden. Nu det är dags att gå vidare till nya utmaningar, säger Rolf Nilsson.

Läs ocksåJeanette ville inte bli vd - styrelsen fick övertala henne

Bengt Bergqvist, styrelseordförande i Strömsunds Hyresbostäder AB, ser fram emot att vidareutveckla bolaget tillsammans med nya vd:n.

Annons

-Styrelsen för Strömsunds Hyresbostäder och jag är mycket nöjda med rekryteringen av Stefan Jönsson. Vi ser fram emot att vidareutveckla bolaget tillsammans. Vi vill också tacka Rolf Nilsson för ett mycket väl utfört arbete och önska honom lycka till i framtiden säger Bengt Bergqvist, styrelseordförande i Strömsunds Hyresbostäder AB.

Läs också Ockupation satte stopp för husrivning i Backe – men än är striden inte över Hyresgäster åker ut när värden hellre river än säljer - för att slippa konkurrens Han blir ny vd för Uppsalahem SHB köper ännu fler hus i Hammerdal

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.