HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresklart hos Ronnebyhus

Ronneby Hyresförhandlingarna mellan Hyresgästföreningen och Ronnebyhus är klara om årets hyra. Från första februari höjs hyran med 0,95 procent.

– Det var ett skäligt resultat för hyresgästerna anser vi och vi hoppas på ett fortsatt bra samarbete med Ronnebyhus, säger Sanna König, förhandlare hos Hyresgästföreningen.

Nu återstår bara Olofströmshus bland de kommunala bostadsbolagen i Blekinge att få klart årets hyra. De är ingenting ovanligt med det, de brukar avvakta övriga resultat innan de sätter sig i förhandlingar.

Läs ocksåNya hyror i Falun och Ludvika

Från första januari höjdes hyran med 0,95 procent hos Karlskronahem, Karlshamnsbostäder höjde hyran med 0,8 procent och i Sölvesborgshem höjdes hyran med 0,4 procent.

Läs också Socialdemokraterna beredda att ge efter i bostadspolitiken Hyreshöjning för boende i Landskronahem 9 000 lägenheter får hyreshöjning i Kristianstad Tre förhandlingar i Katrineholm - ett resultat

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.