Annons

Ny styrelse vald i Sollentuna

Sollentuna Efter alla turer i Sollentunas Hyresgästförening så skulle man under gårdagskvällen välja en ny styrelse, för andra gången.

Det har blåst rejält i Sollentunas Hyresgästförening det senaste året. I mars avsattes styrelsen och en intern granskning inleddes. I september kom granskningsrapporten som visade att det fanns fog för misstankarna, bokföringsbrott hade begåtts. Förra månaden hölls ett extrainsatt årsmöte med syftet att välja en ny styrelse, ett möte som präglades av livliga diskussioner och flera ogiltiga röstsedlar. Bara en ordförande kunde väljas.

Igårkväll öppnade nyvalda ordföranden Arne Lovén mötet med att hälsa alla välkomna men lämnade ganska fort över mötets ordförandeskap till Stockholms senaste regionchef Arne Nilsson. Till en början märktes fortfarande att det finns en del splittringar inom föreningen, men diskussionerna lugnade sig efter ett tag när röstningen kom igång. Hyresgästföreningens förbundsordförande Barbro Eng man var på plats.
– Det är så här det är i föreningssverige, det finns små friktioner överallt, från bostadsrättsföreningen till akvarieföreningen. Därför är det tur att vi har ganska strikta mötesformer inom Hyresgästföreningen. Samtidigt tycker jag det är fantastiskt att så många vill ställa upp i styrelsearbetet.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Vid niotiden stod den nya styrelsen klar.

Annons
  • Janet Sibose (valdes på 2 år)
  • Susanne Stjärnborg (2 år)
  • Nils Eklund (2 år)
  • JP Mattsson (1 år)
  • Johnny Rönnberg (1år)
  • Tahir Qureshi (1 år)
  • Kenneth Andersson (ersättare)

Läs också 25 procent dyrare att parkera till vänster i dubbelgaraget Ingen hyressänkning på Malmvägen Sollentunaföreningen kräver upprättelse Polisen lägger ner utredning om Sollentunaföreningen Ny ordförande i Sollentuna

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.