Annons

Uppsalahems konserter för hyresgäster ställs in

Uppsala Uppsalahem hade planerat för omkring 30 minikonserter ute i bostadsområden i Uppsala, men två veckor efter att satsningen drog i gång ställs nu resten av spelningarna in. Konsertarrangören Brink & Berger har gått i konkurs på grund av coronapandemin.
Foto: Petra Marandi Roos
Jimmy Brånn spelade på premiären för Uppsalahems popup-konserter i bostadsområden. Nu ställs alla inplanerade konserter in, eftersom arrangörsbolaget Brink & Berger har gått i konkurs.

Hem & Hyra var med på premiärkonserten på innergården vid Linnéhuset nära Mimmi Ekholms plats måndag 4 maj. Två veckor senare ställs nu alla kommande spelningar in, på grund av att arrangörsbolaget som Uppsalahem har samarbetat med har gått i konkurs.

Det var vid lunchtid på måndagen som Brink & Berger gick ut offentligt och berättade om konkursen på sin Facebook-sida:

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

”Det är med stor sorg och tunga hjärtan vi idag är tvungna att meddela att Brink & Berger försätts i konkurs. En 10 år lång resa har kommit till sitt slut. Konsekvenserna av pandemin har nu blivit för stora för oss att bemästra. Som aktör i en av de mest drabbade branscherna har vi sett alla våra intäkter försvinna från en dag till en annan”.

Några timmar senare meddelade Uppsalahem att de tvingas ställa in alla kommande popup-konserter.

Annons
Corona i Hyressverige
Läs också Uppsalahem lät hus förfalla i väntan på rivning eller renovering – nu tvingas de rusta dem för 15 miljoner Gottsunda centrum firar 50 år – nu rustas miljonprogramshusen Ingrid i Gottsunda fick besök av EU-projekt – så vill Uppsalahem minska sitt klimatavtryck Uppsalahem vill inte avslöja metoder för att upptäcka svartuthyrning: "Dumt förse organiserad brottslighet med instruktioner" Här är värdarnas metoder för att upptäcka svartuthyrning - röda kalsonger bevis när Arman skulle vräkas

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.