HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Hyresuppgörelse spikad i Kävlinge

Kävlinge Hyran för boende i det kommunala bostadsbolaget i Kävlinge får nästa år en hyreshöjning med 0,85 procent.
Foto: Petra Martinsson

KKB Fastigheter AB och Hyresgästföreningen har kommit överens om nästa års hyreshöjning. 0.85 procent ligger i linje med övriga höjningar i regionen så långt.
– Vi är glada att tillsammans ha nått en överenskommelse och som alltid innebär förhandlingen en avvägning mellan företagets behov och hyresgästernas intressen, säger Emma Bryanton, förhandlare på Hyresgästföreningen region norra Skåne i en kommentar.

Höjningen gäller från första januari 2018 och berör cirka 2 500 lägenheter.

Annons
Läs ocksåKontraktet var ”felskrivet” – Nicholas hyra chockhöjdes: ”Jag blev lurad”Nicholas Moga, hyresgäst hos Burlövsbostäder i Arlöv, tittar ut från sin balkong.

I slutet av november blev hyresuppgörelsen mellan Hyresgästföreningen och de privata hyresvärdarna i Kävlinge, som företräds av Fastighetsägarna Syd, klar. Den landande på en procent. Något som inte alla var nöjda med. Mer och det kan du läsa här.

Annons
Läs också Över två år med mögligt tak – nu hotas värden med 100 000 kronor i vite Hyresjuristens råd: Gör så här om du betalar för hög hyra Kommunen vägrar sänka Helges hyra – betalar en tusenlapp mer än grannen Så mycket höjs hyran i Stockholm 2023 – se hela listan

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.