Annons

Hyresuppgörelse spikad i Kävlinge

Kävlinge Hyran för boende i det kommunala bostadsbolaget i Kävlinge får nästa år en hyreshöjning med 0,85 procent.
Foto: Petra Martinsson

KKB Fastigheter AB och Hyresgästföreningen har kommit överens om nästa års hyreshöjning. 0.85 procent ligger i linje med övriga höjningar i regionen så långt.
– Vi är glada att tillsammans ha nått en överenskommelse och som alltid innebär förhandlingen en avvägning mellan företagets behov och hyresgästernas intressen, säger Emma Bryanton, förhandlare på Hyresgästföreningen region norra Skåne i en kommentar.

Höjningen gäller från första januari 2018 och berör cirka 2 500 lägenheter.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

I slutet av november blev hyresuppgörelsen mellan Hyresgästföreningen och de privata hyresvärdarna i Kävlinge, som företräds av Fastighetsägarna Syd, klar. Den landande på en procent. Något som inte alla var nöjda med. Mer och det kan du läsa här.

Annons
Läs också Här höjer värdarna hyrorna utan att förhandla - Wladimir vägrar betala: "Jag blev arg" Så mycket höjs hyran i Stockholm 2024 – se hela listan Hyreshöjningskaos: Eva fick vänta 14 månader på svar Fick inte igenom enorma hyreshöjningen: "Måste spara pengar på något annat" Anki vägrade betala - då slapp hon hyreshöjningen: "Trodde inte det var sant"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.