Foto: Marie Häggström

Golf

Vad händer i år då?

Personligen har jag lovat mig själv att ta tag i träningen lite bättre än jag gjort under sista halvåret 2012. Att satsa lite mera på golfen och samtidigt lyssna på min kropp när den säger ifrån. Det är en hårfin linje mellan detta som lätt kan övertrasseras åt båda håll.

Detta blir mitt första år utan hemmavarande barn, känns både tomt och tyst. Fördelen med detta är att man kan göra precis som man vill med mattider och inte behöver man låsa toadörren heller. Helt plötsligt står det ingen disk på diskbänken, tvättkorgen är inte överfull, dammtussarna verkar ha dragit sig tillbaka och även dammsugaren får lite extra ledigt. Som tur är har vi fått ett barnbarn som kommer och rör till det där hemma lite då och då.

Mitt nya år börjar som vanligt med bokslutsjobb och samtidigt ska en ny tidning göras. Hem & Hyra går in på sitt sjunde år och nummer ett kommer ut den 23 januari. Där kan du bland annat att läsa om Sveriges värsta värdar och hur du ska göra om du tycker att det är för kallt hemma. Det blir den 49:e tidningen vi gör sedan start.

Nu vill jag att den mörka vintertiden ska gå över i vår så man får komma ut i naturen och spela lite golf och träffa sina fina golfvänner.

Hur vill du att ditt 2013 ska se ut?

 

 

Marie Häggström
Ekonom
Publicerad: 9 januari 2013, klockan 16:16  Uppdaterad: 9 januari 2013, klockan 16:37
Genom att kommentera på Hem & Hyra så godkänner du våra regler

På hemhyra.se ska du kunna säga vad du tycker om det mesta. Huvudregeln är enkel: Visa respekt för personer vi skriver om och andra som kommenterar artiklarna.

Hem & Hyra förhandsgranskar inte kommentarer. Du ansvarar själv för det du skriver. Vi vill gärna ha din hjälp att hitta olämpliga inlägg och kommentarer genom att anmäla dessa. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort.

Tänk på att:
Kommentera i vänlig, civiliserad ton.
Hålla dig till ämnet.
Ditt inlägg blir omedelbart tillgängligt för andra i samband med att du publicerar det.
Dina inlägg kan komma att användas i andra sammanhang på hemhyra.se eller i den tryckta Hem & Hyra.
Inte skriva mer än 500 tecken.